header ads

Type Here to Get Search Results !

Bir Kızın Senden Hoşlandığının 42 İşareti (Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsın?)

 Bir Kızın Senden Hoşlandığının 42 İşareti (Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsın?)

Bir Kızın Senden Hoşlandığının 42 İşareti (Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsın?) Bir kızın senden hoşlandığını veya bir kızın sana aşık olduğunu nasıl anlarsın? Benden hoşlanıyor mu yoksa sadece arkadaş mıyız? Mesajlarıma hemen dönüyor acaba benden hoşlanıyor mu? Sürekli bana bakıyor, sürekli göz göze geliyoruz... Senden hoşlandığının 42 işaretini bu makalede ele alacağız!


Bir kızın senden hoşlandığını veya bir kızın sana aşık olduğunu nasıl anlarsın? Benden hoşlanıyor mu yoksa sadece arkadaş mıyız? Mesajlarıma hemen dönüyor acaba benden hoşlanıyor mu? Sürekli bana bakıyor, sürekli göz göze geliyoruz... Senden hoşlandığının 42 işaretini bu makalede ele alacağız!



Bir kızın senden hoşlandığını anlamana yardımcı olacak 42 işaret:


1 .Tüm Şakalarına Gülüyor mu?


Bunu boşuna 1.sıraya yazmıyorum. Bir kızın senden hoşlandığının en büyük işaretlerinden biridir. Eğer sana aşık olursa, büyük ihtimalle tüm şakalarının komik olmasa bile çok komik olduğunu düşünecektir.


2. Seni Taklit mi Ediyor?


Taklit etmek yani aynalama, vücut dilinin, duruşunun ve hatta söylediklerinin sizin söylediklerinizi veya yaptığınızı yansıttığı anlamına gelir. Örneğin siz bacak bacak üstüne atarsanız ve o da aynısını yaparsa, bu aynı zamanda bu bir yansımadır.

Ayrı bir parantez açmam gerekiyor. Sizinle çok iyi bir ilişkisi olduğu için bu aynalamanın bilinçaltında gerçekleştiğini unutmayın. Ancak sizi etkilemek veya sizinle bağ kurmak istiyorsa bunu bilinçli olarak da yapabilir. Her iki durumda da sizden hoşlandığının harika bir işareti.


3. Sizi Sosyal Medyadan Ekledi mi?


Bu, iletişimde kalmak istediği ve biraz seninle ilgilendiği anlamına geliyor. Ve inisiyatif almanızı da kolaylaştırır.


4. Sana Uzun Mesajlar mı Yazıyor?


Sana her zaman kısa kısa cevaplar mı veriyor yoksa cevap olarak sana küçük bir novella mı veriyor? Mesajları seninkiyle aynı uzunlukta veya daha uzunsa, bu çok iyi!

Senin mesajlarından daha uzunsa bu özellikle iyidir.

Genellikle ona uzun cevaplar veriyor ama karşılığında aynısını alamıyorsanız, muhtemelen çok heveslisiniz demektir.

Bu durumda biraz geri adım atmak iyidir. Ona biraz zaman ver ki sana tekrar gelmek istesin.


5. Seninle Alay mı Ediyor?


Alay etmek mi yoksa flörtöz olmak mı?

Çoğu alay biçimi genellikle sizinle ilgilendiğinin bir işaretidir. Bu, aranızda bir flört havası yaratmaya çalıştığı ve sizden bir tepki istediği anlamına gelir. 

Çok ciddiye alma ve onunla eğlenmene bak! 

(Ayrı bir parantez açmak zorunda hissediyorum kendimi. Ciddiye alma ve eğlenmene bak derken burada seninle alay etmesinden bahsediyorum. Lütfen yanlış algılamayın.)


6. Sana Doğru Eğiliyor mu?


Sana doğru eğiliyorsa, dikkatinizi çekmeye ve mesajını sana iletmeye çalıştığının bir işaretidir. Ve en iyi durumda, bu sana yaklaşmaya hevesli olduğu anlamına da gelir.


7. Sana Diğer İnsanlardan Daha mı Yakın Duruyor?


Bir sohbetin içindeyseniz ve sana yaklaştığını hissediyorsanız veya neredeyse rahatsız edici bir şekilde sana çok yakınmış gibi hissediyorsanız, bu iyiye işarettir.

Bu, senden etkilendiği ve hem fiziksel hem de zihinsel olarak sana daha yakın hissetmek istediği anlamına gelebilir.


8. Dudağını Isırıyor mu?


Kendi dudağını ısırmak, cilveli hem de seksi bir işarettir. Siz konuşurken dudağını ısırıyorsa bu harika! Muhtemelen senden hoşlanıyor.


9. Sana Gülümsüyor mu?


Uzaktan sana gülümsüyorsa, bu ona yaklaşman için bir davettir. Ya da seninle flört ediyor.

Sohbet içerisindeyken sana gülümsüyorsa bu senden hoşlandığının bir işaretidir. Özellikle şaka yapmıyorken hafif bir tebessümü varsa.


10. Dudaklarını mı Dişlerini mi Yalıyor?


Dudaklarını mı yoksa dişlerini mi yalıyor? Bu dudaklarını ısırmaya benziyor ama biraz daha ince ve daha az flörtözdür. Yine de senden hoşlanabileceğine dair iyi bir işaret.


11. Normalden Daha Fazla mı Göz Kırpıyor?


Normalden daha fazla göz kırpıyorsa bu iyiye işarettir.


12. Gözbebekleri Normalden Büyük mü?


Bir sohbet sırasında gözbebekleri büyüyorsa, doğru bir şey yapıyorsunuz demektir. Bu oldukça belirsizdir, çünkü göz bebeği boyutu öncelikle ışık seviyeleri tarafından belirlenir, ancak ikincil olarak çekicilik de gözbebeği boyutunu artırabilir. Bu konuda birçok araştırma doğru olduğunu kanıtlıyor.[1]


13. Göz Teması Normalden Uzun mu Sürüyor?


Normalden biraz daha uzun süre göz teması kurduğunu fark ederseniz, muhtemelen sizinle ilgileniyordur.


14. Göz Teması Kurduğunuzda Size Hafifçe Gülümsüyor mu?


Senden hoşlandığına dair harika bir işaret.

Uzaktayken, parkta veya okulda göz teması kurduğunuzda da aynı şey geçerli. Bir gülümseme konuşmaya başlamak için bir davet gibidir.


15. Müzik Çalarken Beden Dili Nasıl ve Nereye Bakıyor?


Bu işaret, bir barda, gece kulübünde veya müzik çalan bir ortamda geçerli.

Müzikle ritim içinde hareket ediyor ve aynı zamanda size bakıyorsa, bu sizden etkilendiğinin bir işaretidir. Böyle dans ederken size bakmak beden dilinin davetkar bir ifadesidir. Bu, dikkatinizi çekmek istediğini ve size harekete geçirmeye çalıştığının bir işaretidir.


16. Yanındayken Duruşu Nasıl?


Dikkatini çektiğinde veya sana yakınken duruşunu düzeltiyor mu? Bu, senin yanındayken iyi bir izlenim bırakmaya çalıştığı anlamına geliyor.


17. Bir Grupta Vücudu Hangi Yöne Bakıyor?


Bir arkadaş grubunda diğer kişilerden senle daha fazla karşı karşıya geliyorsa, bu onun sana ilgi duyduğunun ve gruptaki diğerlerinden daha fazla değer verdiğinin işaretidir. Bu işaret özellikle grup arasında en çok konuşan kişi sen değilsen daha da iyi.


18. Ayakları Hangi Yöne Bakıyor?


Ayakları size doğru bakıyorsa, bu vücudu size bakıyormuş gibi aynı işarettir. Bilinçaltında seni düşünüyor, bu da ayaklarının sana dönmesine neden oluyor.


19. Giysisiyle, Takı ve Aksesuarlarıyla Oynuyor veya Düzeltiyor mu?


Bunun nedeni gergin hissetmesi de olabilir, senin önünde iyi görünmek istediği için de olabilir. Bilinçaltında istemsizce yaptığı bir harekettir. Klasik bir hoşlantı işareti.


20. Avuç İçleri Hangi Yöne Bakıyor?


Avuç içleri sana dönükse, bu sizinle ilgilendiğini gösterebilir. Bu küçük bir işarettir ama yine de olumlu çünkü size karşı açık ve kucaklayıcı beden dilinin bir parçası.

Eğer bahsettiğimiz kişi daha önce konuşmadığın biriyse Tanımadığınız İnsanlarla Nasıl Konuşma Başlatılır? makalesine göz atabilirsin.


İlk 20 maddeyi tamamladık. Kalan 22 maddeyi diğer sayfadan okuyabilirsiniz. Tek yapmanız gereken alttaki 'yazının devamı' butonuna basmak! 


Yazının Devamı🗐




Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen Buraya Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.

ads